Русский Français

אהובת הספן נושאת על ראש התורן את נס הקולינריה ואהבת האוכל בגאווה ובתשוקה רבה. החזון הקולינרי שלנו מתבסס על ארבעה עמודי תווך עיקריים, והם: טריות בלתי מתפשרת, הן ברמת חומר הגלם והן ברמת ההגשה הסופית. לכן המטבח משתמש בגידולים ובדגה המקומית, ואף הגשת המנה מתבצעת בצורת "א-לה מינוט" – היישר מהמחבת לצלחת של האנשים החשובים לכם ביותר. ההשראה ליצירות הקולינריות שלנו מגיעה מהתרבות המקומית הרב – גונית שאופפת אותנו.

אשדוד הוקמה כעיירת עולים, והינה העיר בעלת המגוון התרבותי הגדול בארצנו. מתוך מצע של רב תרבותיות שכזו, המלאה בטעמים, צבעים וצלילים מדהימים, אנו מייצרים בהרמוניה ייחודית תרבות קולינרית חדשה ומרעננת. התורה הקולינרית שלנו מכתיבה לנו חדשנות בלתי נלאית, ובכל יום אנו מעשירים את העולם הקולינרי שלנו על מנת ליצור לאורחים שלכם חוויה ייחודית בכל מנה מחדש. וכנאמר, "סוף מעשה במחשבת תחילה", לכן לכל אורך מלאכת הרכבת הפסיפס הקולינרי מוביל אותנו עיקרון האסתטיקה הויזואלית, על מנת לוודא שהתוצר הסופי אותו יקבל האורח שלכם ישבה את ליבו כבר ברגע שעיניו יפגשו בו לראשונה.